როგორც წესი, ადამიანებს განსხვავებული გვიზიდავს. არ აქვს მნიშვნელობა, რა სფეროს ეხება ეს. ბარ-რესტორან Old School სწორედაც რომ გამორჩეულ დეტალებს გვთავაზობს მომსახურებისას.
უფრო კონკრეტულად, მომსახურების რა ორიგინალური სტანდარტით ხელმძღვანელობს დაწესებულება, ამის შესახებ „თბილისი თაიმსს“ გიორგი მხეიძე, ბარ-რესტორან Old School_ის პიარმენეჯერი ესაუბრა.
რამდენი ხანია, რაც Old School Georgia არსებობს?
ბარ-რესტორანი Old School Georgia არსებობს უკვე 2 წელია, თუმცა, ჩვენ შევისყიდეთ Old School Georgiaერთი თვის წინ, განვახორციელეთ რებრენდინგი დაგანვაახლეთ მენიუ.
რით არის გამორჩეული თქვენი ბარ–რესტორანისხვებისგან?
ჩვენს სტუმრებს ვთავაზობთ ორგანიკულ კერძებს დაასევე გვაქვს გამორჩეული კოქტეილები, რომლისანალოგი არ არის საქართველოში. კოქტეილებსვამზადებთ სპეციალურ, 2-ლიტრიან ჭიქებში. ამასთანავე, რა თქმა უნდა, გვაქვს სტანდარტულიკოქტეილები, ქართული და ევროპული კერძები.
რას გულისხმობთ „მომსახურების ორიგინალურსტანდარტებში“?
ჩვენთან კერძების მომზადება მთავრდება არასამზარეულოში, არამედ სტუმრის თვალწინ, მაგიდაზე, ჩვენი შეფ-მზარეული კერძის ბოლოშტრიხებს ასრულებს სტუმრის მაგიდაზე.
ჩვენი ბარ-რესტორნის პერსონალი საუბრობს 5 ენაზე. თუმცა, ყველაზე მეტად ვამაყობთ ჩვენი ერთ-ერთიმომსახურებით – ჩვენს ყველა სტუმარს ვთავაზობთ,უყიდოს უცნობ ადამიანს ნებისმიერი კერძი, 19 ივლისიდან ჩვენს ყველა სოციალურ ქსელში და ასევებარ-რესტორნის შემოსასვლელთან იქნებასაინფორმაციო დაფა, სადაც ეწერება, რომ ყოველისაღამოს 18:00-დან 20:00 სთ-მდე გვაქვს, მაგალითად, 5 გადახდილი კერძი ან კოქტეილი, და ნებისმიერადამიანს, ვისაც არ აქვს ფინანსური საშუალება, შეუძლია, მობრძანდეს და ერთ ადამიანს ერთი კერძიგადაეცემა სრულიად უფასოდ, უცნობიკეთილისმსურველისგან.
ძირითადად, ვინ სტუმრობს ხოლმე „ოლდ სქულ“-ს?
ძირითადად, Old School_ს სტუმრობენ ჩვენი ქვეყნისსტუმრები (ტურისტები)
მათთვის საინტერესოა ძველებური ქართული გარემოდა ბარის ელემენტების შეხამება, ასევე, მათთვისუკვე ნაცნობია ჩვენი გამორჩეული, დიდი ზომისკოქტეილები, რადგან ევროპაში უკვე პოპულარულიაასეთი კოქტეილები.
ამავდროულად, ჩვენი ქვეყნის მოქალაქეებიცგვსტუმრობენ, თუმცა, ჯერჯერობით, უცხოელებიუფრო ხშირად გვსტუმრობენ, ვიდრე – ადგილობრივიმოსახლეობა.
მასალა მოამზადა : მარიამ ტიელიძემ