“პური და ღვინო”, Bread And Wine, ქართული სამზარეულოს მისტიკასა და ხიბლის აღმოგაჩენინებთ.
პური და ღვინო წმინდა, მარტივი, გემოებით მდიდარი და მოუბეზრებელი, ურთიერთშემავსებელი და აუცილებელი დეტალია სადილზე, ყველას მაგიდაზე. ყველაზე ღარიბ ოჯახებშიც კი მოიძებნებოდა ერთი ბოთლი ღვინო, სახლში გამომცხვარი პური. საქართველოში, სადაც “სტუმარი ღვთისაა” პური და ღვინო მეგობრობისა და სტუმართმოყვარეობის ძვირფას სიმბოლოებად ითვლებოდა.
ეს ორი, შრომით, ცოდნითა და სიყვარულით გაკეთებული საქმის პროდუქტი, გახდა ქართული სამზარეულოს განვითარების საფუძველი. აქედან იწყება, იტოტება და მრავალი ვარიაციით, ტრადიციული თუ ტექნიკურად დახვეწილი, თანამედროვე სახით, დღემდე აღწევს უძველესი ქართული კერძები. მათგან ზოგი ყველასთვის ნაცნობი, ზოგი კი – დამალული, ჯერაც ბოლომდე აღმოსაჩენია.
საიდან დაიწყო “ბრედ ენდ ვაინის” იდეა?
ოჯახისა და მეგობრების განსაკუთრებული სიყვარული ყოველი ქართული სუფრის დასაწყისია. “ბრედ ენდ ვაინის” იდეა გაჩნდა ერთი ცნობისმოყვარე სტუდენტის, ქართულ რესტორნებს შორის, სიყვარულისა და ოჯახური სითბოს ძიებისას. მან შეისწავლა ის დეტალები, რომელიც ქართულ სამზარეულოს ყველა დანარჩენისგან გამოარჩევს და განსაკუთრებულად აქცევს. ახალგაზრდა სტუდენტს, მცირე ბიუჯეტით და დიდი ამბიციებით, ყველა მნიშვნელოვანი წვრილმანის გათვალისწინებით, გაუჩნდა იდეა და საინტერესო, გამორჩეულ რესტორანს საძირკველიც ჩაუყარა.
“ბრედ ენდ ვაინის” მიზანი არის, რომ ყველა სტუმარი ქართული სამზარეულოს (“Georgian Cuisine ”) ემოციურ ატრაქციონზე ამოგზაუროს. კერძები შთაგონებული სხვადასხვა კუთხის ტრადიციებით, “ბრედ ენდ ვაინის” სტუმარს სხვადასხვა რეგიონს მოატარებს. ისტორიული რეცეპტები, ნამდვილი ქართული ჭაჭა და ღვინო, სასიამოვნო მუსიკა, ოჯახური გარემო – “ბრედ ენდ ვაინი” საქართველოს კუთხეებს ამ ჰარმონიულობით უყრის თავს.
რატომ არის Bread And Wine საუკეთესო?
“The best Georgian restaurant ,” ანუ “ბრედ ენდ ვაინი,” სწორედ ამ კერძების საინტერესო ვარიაციებს და განსაკუთრებულ გემოებს გთავაზობთ. თავდაუზოგავი შრომისა და მრავალწლიანი გამოცდილებით, Bread and Wine ციფრული მარკეტინგი სწორი მიმართულებით განვითარდა. რესტორანმა სოციალური ქსელების მაგიური ძალების გამოყენებით შეძლო, რომ უმოკლეს დროში, ქართველებისგან და ტურისტებისგან უმაღლესი შეფასებები დაემსახურებინა.
თქვენ რას აქცევთ ყურადღებას, როცა ქართულ რესტორანში ახალი კერძების დაგემოვნება გსურთ?
• თუ თქვენთვის რესტორნის ინტერიერია პრიორიტეტული: “ბრედ ენდ ვაინის” რესტორნის ინტერიერი უმაღლესი სტანდარტების შესაბამისად არის დახვეწილი. რესტორანში შესვლისთანავე იგრძნობთ ბავშვურ ნოსტალგიას, სახლურ სითბოს, თან სიმშვიდეს.
• იქნებ, ყურადღებას აღმაფრთოვანებელ მოულოდნელობებს აქცევთ? “ბრედ ენდ ვაინში” არც ეს მოგაკლდებათ. რესტორნის პროფესიონალურად შედგენილი მენიუ გემოების მრავალფეროვნებას გთავაზობთ. შეძლებთ, დააგემოვნოთ ნაცნობი კერძები და თან, გასინჯოთ ახალი და აღმოაჩინოთ ქართული სამზარეულოს უცნობი მხარე.
• ქართულ რესტორანში, გემრიელ კერძებთან ერთად აუცილებელია, სასმლის გემოვნებიანი შეთანხმებაც. “ბრედ ენდ ვაინი” საშუალებას გაძლევთ, შეიგრძნოთ ქართული ღვინის უძველესი
ტრადიცია – აქ გასინჯავთ ადგილობრივად დაყენებულ ღვინოს ან ნამდვილ ქართულ ჭაჭას.






