,,ადამიანები მსოფლიო ქალაქებიდან” ფოტოს აქვეყნებს, რომელშიც ასახულია, თუ როგორ გამოიყურება ქართველი მაღაროელების მენიუ.
დილის 8 საათზე მაღაროში ჩასული მომუშავე პერსონალის საკვები ასეთია:
1) არაჟანი– დაახლოებით 100გრ.
2) ერთი ფუნთუშა;
3) ერთი ნაჭერი ძეხვი;
4) 200 მლ წყალი;
5) პატარა პური.
როგორც წყარო იტყობინება, ამ ულუფის სანაცვლოდ თვის ბოლოს ხელფასიდან 50 ლარს აჭრიან. სამუშაო დრო– დილის 8–დან საღამოს 5–მდეა: ( ნაწილს სამუშაო დროის განაკვეთი 12-საათიანი აქვს).
ნატალია ჯალაღონია